Pirmenybėse – revanšas ir favoritų pergalės

Tęsiasi Vilkaviškio rajono krepšinio pirmenybės „Santakos“ laikraščio taurėms laimėti. Sužaisti dar keturi susitikimai.

Atsirevanšavo. Daugiausiai intrigos savaitgalį buvo dvikovoje tarp „Bruklino“ ir „Grupinispirkimas.lt“ komandų. Pirmajame rate šių ekipų tarpusavio dvikovą buvo laimėjęs „Bruklinas“, tad dabar varžovai visomis išgalėmis siekė atsirevanšuoti. Ir jiems pavyko! Šįkart susitikimą 79:72 laimėjo didžiąją rungtynių dalį pirmavę „Grupinispirkimas.lt“ žaidėjai. „Bruklino“ nuo nesėkmės neišgelbėjo net puikus Pauliaus Parachomiko žaidimas. Jis pelnė 24 taškus, atkovojo 15 kamuolių ir surinko net 39 naudingumo balus.

Intrigos neišvydo. Į Vilkaviškio sporto ir pramogų centrą susirinkę žiūrovai intrigos tikėjosi ir dvikovoje tarp „Vyčio-Masažo namų“ bei „Veteranų-Rimbaldos“ ekipų. Abi jos – vienos iš turnyro lyderių. Visgi, kaip ir pirmajame tarpusavio susitikime, taip ir šįkart pergalę gana lengvai 102:69 šventė pastarųjų dviejų sezonų nugalėtojai – „Vytis-Masažo namai“.

Nepasipriešino. Ir toliau nesustabdomai šių metų varžybose rungtyniauja „Karkliniai“. Šįkart jie daugiau nei dvigubai 100:47 nugalėjo „Kudirkos Naumiestį“. Du „Karklinių“ krepšininkai – Aidas Sabukonis ir Andrius Levanas – šiose rungtynėse surinko daugiau nei po 40 naudingumo balų. Įspūdingai atrodo ir nugalėtojų laimėta kova dėl atšokusių kamuolių – 58:27.

Be pergalių. Ir toliau pirmosios pergalės sezone niekaip nepavyksta iškovoti „Vištyčiui“. Savaitgalį šios ekipos žaidėjai 68:90 buvo priversti pripažinti „Vienybės-Asterhouse“ pranašumą.

Geriausi. Rezultatyviausiai šiame ture tarp visų sportininkų rungtyniavo „Vienybės-Asterhouse“ žaidėjas Deivydas Brinevičius, įmetęs 36 taškus. Naudingiausiai – Aidas Sabukonis („Karkliniai“), surinkęs net 47 efektyvumo balus. Geriausiai dėl kamuolių kovojo Paulius Parachomikas („Bruklinas“), sugriebęs 15 atšokusių kamuolių, o daugiausiai rezultatyvių perdavimų (15) atliko „Vyčio-Masažo namų“ gynėjas Mantas Varnagiris. Visi šie 4 žaidėjai taip pat surinko vadinamuosius dvigubus dublius.

Dvigubi dubliai. Be jau minėtų sportininkų, šioje kategorijoje taip pat pasižymėjo Andrius Levanas ir Andrius Urbšys („Karkliniai“), Karolis Rimgaila („Grupinispirkimas.lt“) bei Edgaras Kedys („Vienybė-Asterhouse“).

Pasidalinti naudojant: