Krepšinio kovos vyko be intrigos

 

 

Dominavo. Itin stiprią sudėtį šį sezoną surinkę ir puikiai pirmenybes pradėję „Karkliniai“ savaitgalį 94:60 nepasigailėjo Klampučių „Vienybės-Asterhouse“ krepšininkų. Karkliniškiai pirmavo beveik visose statistikos kategorijose: atkovojo ir perėmė daugiau kamuolių, atliko daugiau rezultatyvių perdavimų ir t. t. „Vienybės“ žaidėjai už varžovus taikliau metė tik baudos metimus.

Sunkiai įsibėgėja. Nesėkmingai pirmenybes pradėjo ir jau antrą pralaimėjimą iš eilės patyrė vieni iš varžybų favoritų „Grupinispirkimas.lt“ sportininkai. Šįkart jie 67:88 nusileido „Veteranų-Rimbaldos“ krepšininkams, nors po dviejų kėlinių ekipas skyrė tik 4 taškai.

Ankstyvas pranašumas. Antrą pergalę iš eilės šventė kol kas labai solidžiai rungtyniaujantis „Bruklinas“. Ši komanda 102:72 įveikė „Kudirkos Naumiestį“. Rungtynių nugalėtojas abejonių nekėlė jau po pirmojo kėlinio. Sužaidus vos 10 minučių „Bruklinas“ buvo priekyje 18 taškų persvara.

Daugiau nei dvigubai. Neįtikėtinu rezultatu 134:63 „Vištyčio“ krepšininkus sutriuškino Liudvinavo „Vytis-Masažo namai“. Kaimyninės savivaldybės atstovai puikiai dalijosi kamuoliu bei atliko 26 rezultatyvius perdavimus. „Vištyčio“ nuo skaudaus pralaimėjimo neišgelbėjo net daugiau nei pusę komandos taškų (32) surinkęs Arnas Ryckis.

Visi septyni. Retai taip nutinka, kad vienose rungtynėse visi kurios nors komandos žaidėjai išsiskirtų dviženkliu rezultatyvumu. Toks unikalus atvejis nutiko savaitgalį. Visi septyni aikštėje pasirodę ekipos „Vytis-Masažo namai“ krepšininkai pelnė dviženklį taškų skaičių.

Rezultatyviausias. Daugiausiai taškų savaitgalį pelnė „Karklinių“ ekipos marškinėlius šį sezoną vilkintis Lukas Marčiulionis. Žaisdamas prieš „Vienybės“ komandą jis surinko net 37 taškus.

Dvigubi dubliai. Šioje statistikos kategorijoje išsiskyrė 7 sportininkai. Tai padarė Tadas Kriugžda ir Paulius Parachomikas („Bruklinas“), Artūras Geležiūnas ir Karolis Rimgaila („Grupinispirkimas.lt“), Aidas Sabukonis („Karkliniai“), Alvydas Šeštakauskas („Vienybė-Asterhouse“) bei Karolis Šukys („Vytis-Masažo namai“).

Ateinantį šeštadienį krepšinio pirmenybių kovos vyks Vilkaviškio sporto ir pramogų centre.

10.15 val. „Vienybė-Asterhouse“ žais prieš „Vištytį“, 12 val. „Veteranai-Rimbalda“ mėgins palaužti ekipos „Vytis-Masažo namai“ pasipriešinimą, 13.45 val. susitiks „Grupinispirkimas.lt“ ir „Bruklinas“, o 15.15 val. į tarpusavio akistatą stos „Karkliniai“ ir „Kudirkos Naumiestis“.

Pasidalinti naudojant: