Pirmenybėse – išskirtiniai asmeniniai pasirodymai

Lemiamas spurtas. Tik ketvirtajame kėlinyje spurtavę „Veteranai-Rimbalda“ 81:72 įveikė šiemet puikiai rungtyniaujantį „Brukliną“, kuriam tai buvo pirmasis pralaimėjimas sezone. Per keturis turus abi komandos yra iškovojusios po tris pergales ir dalinasi 3–4 vietas.

Trigubas dublis. Neįtikėtiną pasirodymą surengė „Veteranai-Rimbalda“ komandos atstovas Klaidas Šapalas, užfiksavęs vadinamąjį trigubą dublį. Jis pelnė 13 taškų, atkovojo net 21 kamuolį bei atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Tiesa, be keitimų rungtyniavęs K. Šapalas taip pat ir suklydo 10 kartų.

Pusę rungtynių. Dvikovoje tarp „Vištyčio“ ir „Kudirkos Naumiesčio“ intriga laikėsi tik du kėlinius. Po to persvarą didinti ėmė kaimyninės savivaldybės atstovai, kurie galiausiai rungtynes laimėjo 95:67.

Rezultatyviausias. Puikų susitikimą sužaidė „Kudirkos Naumiesčio“ atstovas Rokas Puikys. Sportininkas pelnė net 43 taškus ir atkovojo 17 atšokusių kamuolių. Beje, tai kol kas rezultatyviausias vieno žaidėjo pasirodymas šiame sezone.

Be pergalių. Iki šiol pergalės džiaugsmo niekaip nepavyksta patirti daugkartiniams pirmenybių nugalėtojams bei prizininkams „Grupinispirkimas.lt“ žaidėjams. Šįkart 72:87 buvo patirtas pralaimėjimas prieš galingai šį sezoną rungtyniaujančius „Karklinius“.

Jokio pasigailėjimo. Ketvirtąją pergalę iš eilės šventė „Vytis-Masažo namai“, 105:60 nugalėję „Vienybę-Asterhouse“.  6 iš 7 aikštėje buvusių nugalėtojų komandos žaidėjų pelnė dviženklį taškų kiekį.

Dvigubi dubliai. Šioje statistikos kategorijoje pasižymėjo net 10 žaidėjų. Tai padarė Aidas Sabukonis ir Lukas Marčiulionis („Karkliniai“), Rokas Puikys ir Andrius Danilevičius („Kudirkos Naumiestis“), Arnas Ryckis ir Martynas Ašutaitis („Vištytis“), Deividas Motiejūnas ir Tomas Badokas („Vytis-Masažo namai“), Tadas Kriugžda („Bruklinas“) bei Karolis Rimgaila („Grupinispirkimas.lt“).

Pasidalinti naudojant: