Krepšinio aikštėje – pirmasis čempionų pralaimėjimas

Nedaug trūko. Lygiai minutę – tiek laiko dvikovoje tarp „Vištyčio“ ir „Bruklino“ komandų pirmavo pastarosios ekipos atstovai. Visgi to užteko, jog būtent „Bruklinas“ švęstų pergalę 77:73. Didžiąją dalį rungtynių lyderiavęs „Vištytis“ buvo arti pirmosios pergalės turnyre. Deja, „Bruklino“ atstovas Aurimas Dabožinskas paskutinę susitikimo minutę tritaškiu metimu persvėrė rezultatą savo ekipos naudai, o vėliau jis kartu su Karoliu Burausku baudų metimais skirtumą dar labiau padidino.

Ketvirtajame kėlinyje. Tris kėlinius tarp „Grupinispirkimas.lt“ ir „Kudirkos Naumiesčio“ komandų vyko lygi kova, o pirmaujanti ekipa nuolat keitėsi. Visgi ketvirtajame kėlinyje komandos „Grupinispirkimas.lt“ žaidėjai spurtavo 13:0 ir galiausiai šventė pergalę 80:67.

Po pertraukos. Iki šiol be pralaimėjimų žaidę dabartiniai varžybų čempionai „Vytis-Masažo namai“ pirmajame 2024 m. susitikime pajuto pralaimėjimo skonį. Juos 87:71 įveikė puikiai šiemet rungtyniaujantys „Karkliniai“. Pastarieji po dviejų kėlinių dar atsilikinėjo, tačiau po pertraukos žaidimo vadžias visiškai perėmė į savo rankas ir susikrautos persvaros jau nebepaleido.

Neatvažiavo. Pirmenybėse turėjo įvykti ir dar vienos rungtynės tarp „Vienybės-Asterhouse“ ir „Veteranų-Rimbaldos“. Vis tik pastarosios ekipos sportininkai aikštėje nepasirodė, tad „Vienybei-Asterhouse“ įrašyta pergalė techniniu rezultatu 20:0.

Rezultatyviausias. Daugiausiai taškų (31) savaitgalį įmetė „Bruklino“ puolėjas Paulius Parachomikas. Jis taip pat atkovojo net 21 atšokusį kamuolį.

Dvigubi dubliai. Be P. Parachomiko šioje statistikos kategorijoje pasižymėjo dar 4 sportininkai. Tai padarė Arnas Ryckis ir Tadas Žalkauskas („Vištytis“) bei Karolis Rimgaila ir Klaudijus Volskis („Grupinispirkimas.lt“).

Pasidalinti naudojant: